Najib Tun Razak pewaris kepimpinan pemacu perubahan = Inheriting a legacy fast tracking change (Mediabiz Creative, 2009)
Sepanjang 5 tahun sebagai Timbalan Perdana Menteri 6 Januari 2004 - 6 Januari 2009.