Laporan penemuan utama kajian penduduk dan keluarga Malaysia kelima (KPKM-5) 2014
Laporan Kajian Indeks Kesejahteraan Keluarga yang dihasilkan ini memberikan gambaran tentang keadaan kesejahteraan keluarga di negara ini