Constitution of the Federation of Malaya 1957 (Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Warisan Malaysia (KEKWA), 2007)
Buku ini dicetak semula dari naskah asal dengan tujuan memberi kesedaran kepada rakyat Malaysia akan kandungan Perlembagaan Persekutuan bagi memupuk semangat taat setia kepada negara. Terbitan ini memuatkan juga kandungan buku berjudul 'An introduction to the Federal Constitution' oleh R.H. Hickling yang menerangkan sejarah penggubalan serta kandungan Perlembagaan Persekutuan 1957 yang telah diulas dengan terperinci. Selain itu, artikel 'Alliance, the force behind Merdeka' tulisan Yang Berhormat Datuk Seri Utama Dr. Rais Yatim, Menteri Kebudayaan, Kesenian, dan Warisan Malaysia yang tersiar dalam New Straits Times turut disisipkan.