Hadiah buat muslimah panduan asas fiqah wanita - Siti Nor Bahyah Mahamood (Telaga Biru Sdn Bhd, 2008)
Buku yang terkandung di dalamnya perkara asas fardu ain khusus yang berkaitan dengan wanita seperti bersuci, jenis air, pembahagian najis, istinjak, wuduk, tayamum, jenis darah, mandi, solat, menutup aurat, solat jenazah, zakat, berpuasa, haji, perkahwinan dan yang berkaitan dengannya, pergaulan, perhiasan, mendidik anak dan poligami.