Fasih berbahasa Arab, Melayu dan Inggeris kaedah terbaru mempelajari bahasa Al-Quran dengan mudah - Mohamad Nor Amin Samsun Baharun (Limatic Management Services Sdn. Bhd, 2008)
Buku ini merupakan satu pendekatan terkini tentang kaedah mempelajari bahasa Al-Quran dengan cepat dan mudah. Ia menjadi keperluan kepada mereka yang berminat untuk menguasai bahasa Al-Quran. Buku ini menekankan aspek perbualan seharian dan ianya amat sesuai untuk semua lapisan masyarakat.