Makmal komputer kenali dan tadbir - Maslin Masrom; Raja Aida Raja Shaharuddin; Rokiah Bahari; Rosdina Rahiman (Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Buku ini sesuai dibaca oleh individu, para guru, penyelia makmal komputer sekolah dan orang ramai yang berminat untuk mengetahui tentang makmal komputer dan operasi yang berkaitan dengannya