Jasamu dikenang - Hariza Mohd Yusof; Noor Adibah Mohamad (Penerbit Universiti Sains Islam Malaysia, 2011)
Buku ini merupakan himpunan profil ketiga-tiga tokoh yang dianugerahkan sempena Majlis Konvokesyen USIM ke-8 2010.