PTK kompetensi umum (teras dan profesional) (Kumpulan Budiman Sdn Bhd, 2004)
Buku ini telah ditulis dan disusun mengikut sukatan peperiksaan PTK yang di bahagi kepada bahagian iaitu teras dan profesional.