Perlembagaan Malaysia asas-asas dan masalah - Abdul Aziz Bari (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2003)
This book is written in Malay. This book discusses current issues that affect many constitutional issues in Malaysia. Among them are issues of rulers, power segregation, human rights, emergency, defamation, judiciary and election. This book is suitable for readers who want to know more about Malaysia's constitutional development. Buku ini membincangkan isu-isu semasa yang banyak menyentuh permasalahan perlembagaan. Antaranya melibatkan isu raja-raja, pengasingan kuasa, hak asasi, darurat, fitnah, kehakiman dan pilihan raya. Buku ini sesuai bagi pembaca yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai perkembangan Malaysia.