Untukmu Malaysia sempena 50 tahun Merdeka: 25,000 kilometer : menjejaki warisan kita : himpunan gezet monumen dan bangunan bersejarah - Mohd Bakri Jaafar; Azmy Morsidi (Ultimate Print, 2007)
Setelah lima tahun menjelajah seluruh ceruk rantau Malaysia maka inilah hasilnya sebuah buku berdokumentasi 1300 bangunan dan monumen bersejarah tanahair (kebanyakan bangunan berusia lebih 80 tahun).