Reformasi pertanian Malaysia ke arah wawasan 2020 - Chamhuri Siwar; Abdul Malik Ismail; Abdul Hamid Jaafar (Siri isu ekonomi semasa, 1998)
Reform in the agriculture sector towards the year 2020 in Malaysia; collection of articles.