Pengurusan Islam abad ke-21 revolusi pengurusan untuk keunggulan sektor awam dan korporat - Wan Liz Ozman Wan Omar (Siri pengurusan dan pentadbiran Utusan.)
Islamic values in Malaysian management and administration.