Pengajian perniagaan - Aini Hayati Mohamed; Faridawati Mohd. Shamsudin; Hasni Che Ismail; Lim, Kong Teong; Mohammad Basir Saud; Nasruddin Zainudin; Norsiah Mat; Nurli Yaacob (Siri teks STPM, 2000)
Buku ini bermuat nota yang komprehensif dan terkini yang menepati kehendak sukatan pelajaran STPM. Sesuai alat bantu mengajar bagi guru.