Koleksi suara pemikir - Khalif Muammar bin A. Harris; Muhammad Ariffin bin Ismail; Raja Ahmad Mukhlis bin Raja Jamaludin; Mafis bin Mohd Samuri (Pejabat Mufti Wilayah Persekutuan, Jabatan Perdana Menteri, 2015)
Buku ini memuatkan penulisan yang disediakan oleh Panel Jawatankuasa Pemikir Isu Islam semasa Pejabat Mufti Wilayah Persekutuan. Terdiri dari 10 artikel yang disiarkan melalui laman sesawang Pejabat Mufti Wilayah Pesekutuan di ruangan 'Suara Pemikir'.