Rahsia LELAKI masalah, sebab-sebab dan cara-cara mengatasinya dan warisan yang perlu dimiliki - al-Syeikh Muchtar Abu Bakar Bawazir (Pustaka Ilmi, 1994)
Buku ini boleh digunakan sebagai rujukan bagi pembuatan berbagai makjun untuk kaum lelaki yang biasa dibuat oleh masyarakat Madura, Jawa, Arab dan Turki. juga terdapat didalamnya cara mengatasi lemah syahwat disebabkab gangguan jin/buatan/sihir melanggar pantang dan lain-lain.