Peranan kerajaan dalam pembangunan industri pembuatan - Nor Aini Haji Idris (Siri isu ekonomi semasa / Pusat Pengajian Ekonomi, Unversiti Kebangsaan Malaysia, 2004)
Role of government in development of manufacturing industries in Malaysia.