Pascamoden Perbincangan Isu Sosial - Aminuddin Ruskam Al-dawamy (Penrbit Universiti Teknology Malaysia, 2004)
Pascamoden: Perbincangan Isu Sosial membincangkan isu-isu yang berkaitan dengan konsep dan teori pemikiran pascamoden, serta implikasinya dalam struktur berfikir dan realiti yang mempengaruhi pemikiran masyarakat Islam.