Glosari astronomi bahasa Inggeris-huraian-bahasa Melayu, bahasa Melayu-bahasa Inggeris (Dewan Bahasa dan Pustaka, Kementerian Pendidikan, Malaysia, 1995)
English-Malay, Malay-English dictionary of astronomy terms.