Patriot bangsa temu bual eksklusif bersama Negarawan Tan Sri Dr. Too Chee Chew @ C.C. Too - Too, Chee Chew (Jabatan Penerangan Malaysia, Kementerian Penerangan Malaysia, 2012)
Tan Sri Dr. Too Chee Chew @ C.C. Too (1920-1992) merupakan Negarawan yang membantu mencorakkan senario politik ke arah kemerdekaan tetapi tidak begitu dikenali terutama di kalangan generasi sekarang. C.C. Too memainkan peranan penting dalam perang saraf menentang Parti Komunis Malaya (PKM) sebelum negara kita mencapai kemerdekaan.