Matematik asas - Abd Wahid Raji (Siri nota kuliah, 1999)
Buku ini terdiri daripada tujuh bab iaitu Fungsi dan Graf, Geometri Koordinat Lanjutan, Lengkung Satah dan Koordinat Kutub, Matriks, Sistem Persamaan Linear, Vektor dan Nombor Kompleks. Setiap bab dibincangkan dengan teliti dan diikuti dengan beberapa contoh terpilih.