TAWASSUL & TABARRUK MENGIKUT PERSPEKTIF ISLAM - Zakaria @ Mahmod Daud (Bahagian Hal Ehwal Islam, Jabatan Perdana Menteri, 1995)
Buku ini menjelaskan jenis-jenis tawassul, tawassul yang dibenarkan dan yang tidak dibenarkan, juga tentang tabarruk yang dibolehkan dan yang ditegah. Setiap masalah yang dibawa disokong dengan ayat-ayat al-Quran, hadith-hadith Rasulullah saw dan pendapat-pendapat ulama.