Pengurusan perniagaan - Wan Sabri Wan Hussin (Thomson, 2005)
Buku ini adalah hasil tulisan para pensyarah kolej-kolej matrikulasi Kementerian Pendidikan Malaysia bagi memenuhi keperluan para pelajar jurusan perakuanan di peringkat matrikulasi yang mengambil subjek Pengurusan Perniagaan. Ini adalah satu usaha murni menggabungkan kepakaran semua pensyarah yang terlibat dalam mengajar subjek ini di kolej matrikulasi. Setiap bab di dalam buku ini ditulis oleh mereka yang mahir tentang bidang tersebut dan disunting or Dr Wan Sabri Wan Hussin.