JEJAK SEORANG PEMIMPIN Sejarah Lisan Tun Dr Siti Hasmah Mohd Ali (MPH Group Publishing, 2014)
Buku ini mengandungi wawancara sejarah lisan yang dijalankan oleh Yayasan Kepimpinan Perdana bersama Tun Siti Dr.Hasmah