KEKELIRUAN GENDER : PENJELASAN ISLAM - Azizan Baharuddin; Enizahura Abdul Aziz, 1975-; Mohd. Amiruddin Kamarulzaidi (Penerbit IKIM, 2023)
Isu berkaitan kekeliruan gender seperti lesbian, gay, biseksual dan transgender dalam dunia moden memperlihatkan pentingnya pembentukan kesedaran dan pemberian kefahaman yang sebaiknya kepada masyarakat.