Kumpulan sajak KOLAM TEDUH BIRU : Sajak-sajak Suwarna - Siti Zainon Ismail (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2022)
Kolam Teduh Biru mengandungi 51 buah sajak eceran yang terbit dalam Dewan Sastera antara tahun 2014 hingga 2019. Kebanyakan sajak ini berkisar tentang kehidupan dan peristiwa yang dialami oleh Sasterawan Negara Siti Zainon Ismail yang memperlihatkan perlambangan identiti dan sejarah bangsa, budaya, serta tatacara hidup masyarakat Melayu khususnya.