Biar kecil asalkan berhasil Think small and be successful - Rusly Abdullah (Al-Ameen Serve Holding, 2005)
Buku ini memaparkan betapa unggulnya jiwa manusia. Apabila dirangsang dengan semangat perjuangan, manusia itu akan mengecapi kebebasan. Bebas untuk berusaha dan berjaya. Jiwa bisnes yang murni merupakan jiwa perjuangan.