Peneraju warisan gemilang koleksi ucapan Dato' Seri Abdullah Ahmad Badawi - Abdullah bin Haji Ahmad Badawi 1939- (Institut Tadbiran Awam Negara dan Persatuan Perkhidmatan Tadbir dan Diplomatik, 2003)
Socioeconomic, political, and educational issues in Malaysia; collection of speeches.