Potensi industri bunga-bungaan di Malaysia - Zaharah Hasan; Fadelah Abdul Aziz; Hanim Ahmad (Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI), 1996)
Buku ini memberi gambaran tentang industri bunga-bungaan Malaysia di samping membentangkan beberapa teknologi pengeluaran yang dianggap penting. Kebanyakan artikel terdapat dalam buku ini telah dibentangkan dalam 'Seminar industri bunga-bungaan" pada 18 September 1993 di Pulau Pinang.