Potret peribadi Abdullah Ahmad Badawi - Chamil Wariya (Media Global Matrix, 2006)
Buku ini adalah paparan kisah-kisah menarik Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi sebagai insan biasa yang ditulis oleh pengarang Chamil Wariya yang mengenali beliau selama 35 tahun.