URUT TRADISIONAL Melayu : Warisan Opah Umi - Sharifah Umi Kelesom Syed Mohamed Zin (Utusan PublicationS & Distributors, 2009)
Buku ini panduan untuk wanita yang lepas bersalin cara berpantang,urutan tradisional serta cara permakanan semasa berpantang.Ada beberapa resepi opah sertakan didalam buku ini