Matematik asas II - Jamingan Sadi (Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Modul ini terdiri daripada lima bab iaitu Pembezaan, Pengamiran, Fungsi Trigonometri, Penyelesaian Segitiga dan Vektor. Setiap bab dipersembahkan menerusi perbincangan yang teliti dan diikuti dengan beberapa contoh yang sesuai. Selain daripada itu, pengarang juga menyediakan lebih kurang 230 soalan latihan untuk menguji dan memantapkan lagi kefahaman pelajar mengenai teori yang dibincangkan. Jawapan untuk semua latihan disertakan di bahagian akhir modul ini untuk tujuan penyemakan.