Mengapa sebelas organisasi termaju ini menjadi tumpuan industri bioteknologi dan teknologi maklumat - Khairul Nizam Zainal Badri (Venton Publishing, 2008)
Diperkenalkan kepada pembaca bagaumana organisasi-organisasi ini menawarkan kemudahan kepada stafnya agar stafnya merasa selesa ketika bertugas serta terus setia untuk kekal bersama organisasi tersebut.