Peranan Ibubapa Dalam Pembentukan Sahsiah Anak-anak - Siti Fatimah Abdul Rahman (Institut Kefahaman Islam Malaysia (Ikim), 2002)
Buku ini hadir bagi membantu para ibubapa untuk meningkatkan kemahiran keibubapaan mereka.