Masyarakat melayu dan gejala sosial proses penyelesaian ke arah pembinaan masyarakat Melayu cemerlang abad ke-21 - Mahadi Osman; Syed Nurul Akla Syed Abdullah; Sa'adiah Hassan (Institut Perkembangan Minda, 1995)
Malay society and social change; drug abuse, aids, divorce; papers of a seminar.