Makanlah sayang! panduan untuk ibu bapa memberi anak makan dengan betul - Fatimah Arshad (Times books international, 2000)
Tahukah anda mengapa anak anda enggan memakan hidangan yang anda sajikan? Jawapannya ada di dalam buku ini.