Kemahiran memimpin - Zainuddin Zakaria; Ziadatul Hidayah Zakaria (Fast track executive, 2006)
Kemahiran Memimpin membantu eksekutif meningkatkan kemahiran komunikasi, menyelesaikan masalah dan kredibiliti sebagai pemimpin.