Undang-undang syariah Wilayah-Wilayah Persekutuan mengandungi Akta Kesalahan Jenayah Syariah (Wilayah-wilayah Persekutuan) 1997 [Akta 559], Akta Prosedur Jenayah Syariah (Wilayah-wilayah Persekutuan) 1997 [Akta 560], Akta Keterangan Mahkamah Syariah (Wilayah-wilayah Persekutuan) 1997 [Akta 561] : hingga 20hb Ogos 1999 (Undang-undang Malaysia, 1999)
Islamic laws of the Federal Territories, Malaysia