Dari Kodiang ke Jalan Riong autobiografi seorang wartawan - Tajuddin Saman 1948- (Dewan Bahasa dan Pustaka, Kementerian Pendidikan, Malaysia, 1995)
Autobiography of Tajuddin Saman, b. 1948, a Malaysian journalist.