Cinta Ahmad Mutawakkil - Nor Azah Abd Aziz (Utusan, 2003)
Himpunan karya-karya yang telah dinobatkan sebagai pemenang Hadiah Sastera Kumpulan Utusan 2002 bagi kategori Cerpen Remaja. Karya-karya tersebut adalah hasil cipta rata-rata pengarang generasi baru di samping pengarang kawakan.