Malaysia negara maju realiti & cabaran pengguna - Zumilah Zainalaludin; Elistina Abu Bakar; Nor Rashidah Zainal (Persatuan Ekonomi Pengguna & Keluarga Malaysia (MACFEA), 2013)
Buku ini merupakan himpunan laporan penyelidikan jangka pendek tajaan atau kelolaan MACFEA yang telah dijalankan dalam tahun 2008-2011. Matlamat buku ini antara lain adalah untuk memberi gambaran semasa secara menyeluruh tentang sejauh mana pengguna Malaysia berdayaupaya untuk mendepani cabaran Malaysia sebagai negara maju menjelang 2020. Terdapat tujuh laporan penyelidikan dalam buku ini mewakili empat bahagian kepenggunaan iaitu tinjauan umum, pengurusan kewangan peribadi, undang-undang pengguna dan pemakanan.