EG electronic government, 2013 - Kaur, Parmjit (Unit Pemodenan Tadbiran dan Perancangan Pengurusan Malaysia (MAMPU), 2013)
Buku EG 2013 ini menerangkan usaha Kerajaan dalam mewujudkan produk dan perkhidmatan ICT demi menjamin kelestarian dan seterusnya memenuhi ekspektasi rakyat, memperkasakan perkhidmatan awam dan ke arah mesra perniagaan.