MacArthur's Eagles the U.S. air war over New Guinea, 1943-1944 - McAulay, Lex, 1940- (Naval Institute Press, 2004)
Om U.S. Army's 5th Air Force kampagne imod Japanese Army Air Force faciliteter på New Guinea i perioden 1943 - 1944, hvilket bl.a. medførte at General macArthu kunne avancere fra Australien til Japan.