Persoalan " kuburi" (penyembah & pemuja kubur) - Rasul Dahri (Perniagaan Jahabersa, 2002)
Buku kecil ini diterbitkan untuk menjelaskan kepada masyarakat Islam tentang apa itu "kuburi" yang sebenarnya. Dinyatakan hukum-hakam yang berkaitan dengan perbuatan "kuburi" dan dibawakan erti "kuburi" yang dikehendaki oleh syara.