Aku terima nikahnya 3 murabbi Cinta : andai cinta ingin dibawa ke syurga, kenapa dibiarkan cinta itu ada noktah dan penghujungnya? - Hasrizal Abdul Jamil 1975- (Galeri Ilmu, 2011)
Satu lagi karya Hasrizal Aabdul Jamil yang telah menerima jolokan 'Ustaz Cinta' selepas kemunculan buku-buku motivasi terlaris beliau, AKU TERIMA NIKAHNYA dan BERCINTA SAMPAI KE SYURGA. Buku ini mengajak kita untuk kembali kepada fitrah penciptaan cinta yang cukup suci. Ke manakah dan bagaimanakah kita seharusnya meletakkan nikmat cinta ini selayaknya.