Motivasi gaya Rasulullah - Mohd Khairul Nizam (PTS Millenia, 2012)
Kita ada mendengar perihal motivasi, namun bagaimana pula motivasi gaya nabi? Mengapa pula motivasi itu mengikut gaya Rasulullah? Mengapa tidak gaya yang lain? Jelas daripada Quran dan Sunnah bahawa Muhamad itu sebaik-baik contoh. Bahkan Micheal H. Hart dalam buku The 100: A Ranking of the Most In