Juara carta cinta - Lynn Dayana (Alaf 21, 2011)
Ini kisah kejiranan yang gila . Ada pokok yang di siram air panas. Sampai kiamat, pasti tidak subur! Ada karipap yang berintikan julap, maka penatla berulang-alik ke bilik termenung. Maya tersepit umpama inti sandwic yang dihimpit rapat oleh roti panas. Jiran sebelah kiri selalu membuat dadanya terasa mahu pecah. Bekas kekasih yang tidak faham makna tidak. Kata hati Maya, sejarah lama tidak akan berulang kembali. Kata hati Haqiem, sejarah mengajarnya untuk tidak melepaskan wanita idaman hati. Maka, remuklah jiwa Maya bila kerap diasak.