Sayang cikgu ketat-ketat - Rafina Mimi Abdullah (Penerbitan Kaki Novel Sdn.Bhd, 2012)
Sayang Cikgu Ketat-ketat merupakan sebuah novel yang mengisahkan tentang kehidupan seorang gadis yang bernama Nurul Anis. Nurul Anis dilahirkan dalam keluarga yang miskin, menjadikan dia seorang gadis yang cukup tabah walaupun pada hakikatnya jiwanya juga mudah tersentuh..Tambahan pula sebagai anak sulung ,dia perlu menjadi contoh yang baik kepada adik-adiknya. Didikan agama yang sempurna menjadikan gadis ini berperibadi mulia dan sentiasa berusaha untuk berjaya dalam pelajaran. Walaupun belajar dalam keadaan serba kekurangan, semangat gadis ini tidak pernah luntur bagi merealisasikan impian untuk memberikan keselesaan kepada keluarga. Kemiskinan keluarga hampir membuatkan Nurul Anis berhenti daripada pelajarannya