Koleksi terpilih doa untuk pelajar bekalan untuk penuntut ilmu - Marzuki Mohd Noor (PTS Islamika, 2011)
Kehidupan sebagai pelajar merupakan suatu fasa penting perjalanan kehidupan setiap insan yang bakal mencorakkan masa depan mereka . Cabaran sebagai pelajar kadangkala melampaui kemampuan seseorang untuk menghadapinya. Bekal kekuatan dalaman seperti doa-doa perlu diamalkan untuk memastikan kehidupan mereka terus terpandu. Koleksi Terpilih Doa Pelajar menghimpunkan doa-doa yang sesuai diamalkan oleh setiap pelajar.Pelajar yang mengamalkan doa-doa yang dipetik daripada sumber-sumber muktabar ini akan merasa sentiasa dekat dengan Allah. Doa-doa ini hendaklah diamalkan oleh setiap pelajar pada setiap masa bukan ketika ditimpa kesulitan sahaja.