Pesta kebangkitan di Mahsyar - Fadhli Nuruddin Mohamed (Pustaka Ilmuwan, 2012)
Keadaan manusia akan tergantung dari amalan apa yang telah mereka kerjakan semasa hidup, ketika itu semua manusia akan sibuk dengan urusan mereka masing-masing.