101 perkara yang anda harus tahu untuk menjadi pengacara dan hos TV versatil - Amin Hazyq (Siri 123 sukses!, 2008)
Buku ini menghidangkan soalan-soalan yang mungkin menjadi tanda tanya dan diharapkan jawapan yang disediakan mampu memberikan keyakinan diri kepada sesiapa sahaja yang ingin mencuba untuk menjadi seorang pengacara yang serba boleh.